COMUNICAT DAVANT L’ACTE DE PRESENTACIÓ DE VOX A SANT CUGAT

Avui, dimecres 3 de desembre, a la Casa de Cultura estava programat l’acte de presentació de VOX, partit que té previst presentar-se a la nostra vila a les properes eleccions municipals.

L’acte, que portava el títol de “Comprométete con la vida y los valores” estava enfocat en la defensa dels no nascuts per sobre de la decisió de les dones i contra el dret fonamental a l’avortament. A més a més, estaven convidats dos grups provida: Hazte Oír i Derecho a Vivir.

VOX és una escissió del Partido Popular, format pels membres de la extrema dreta més rància i conservadora de l’estat espanyol, com ara exmilitants del PP, antics membres d’UCD i personatges relacionats amb la FAES.

Tal com mostra el títol de l’acte, un dels eixos principals d’aquesta formació política és la seva lluita a favor del no nascut, vulnerant així el dret a l’avortament.

És inacceptable que VOX i qualsevol altre partit o persona decideixi trencar i ignorar anys i anys de lluita feminista per aconseguir el dret de les dones a decidir lliurement sobre els nostres propis cossos.

Per aquesta raó, des de HORA BRUIXA i ARRAN Sant Cugat, volem condemnar l’acte del partit VOX i deixar ben clar que a la nostra vila no hi volem formacions que perpetuïn el patriarcat.

 

PARIR ÉS UN DRET, NO UNA IMPOSICIÓ!

AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT!

Sant Cugat del Vallès, dimecres 3 de desembre 2014

arran sancu vermell copia1453376_200386950146722_1371229899_n1417634700929

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s