Comunicat de suport a la PAH Rubí

Aquest migdia, la Pah de Rubí ha okupat una de les seus de Catalunya Caixa a l’Avinguda Torreblanca de Sant Cugat per reclamar respostes davant els més de 15 casos de famílies en procés de desnonar a la seva localitat.

La Pah Rubí ja porta 50 dies acampada a la seu de CX del c/ Villà de Sant Cugat per reclamar respostes davant una vintena de casos de desnonament. Tot i així, set setmanes més tard, no han obtingut cap resposta. Per aquesta raó aquest migdia han okupat la nova seu de Catalunya Caixa a l’Avinguda Torreblanca.

Tot i els esforços de la PAH de Rubí, només s’han trobat entrebancs per part de l’administració i la policia local. Després de 5 multes acumulades per l’acampada davant la seu del C/villà avui han patit la brutalitat policial de la mà dels antiavalots.

Ja estem fartes que es facin els sords davant tanta injustícia. No tolerarem cap agressió per part de les forces de l’ordre. Perquè la seva lluita, també és la nostra.

Per això condemnem l’actuació polícial i exigim que s’aturin els desnonaments i s’aconsegueixi la dació en pagament dels vint casos en procés.

 

Tot el nostre suport a la gent de la PAH Rubí, als que porten acampant des del 26 de Setembre, als que avui s’han tancat a una de les seus de CX i a les famílies en procés de desnonament.

 

La vostra lluita és dignitat!

Que la por canviï de bàndol!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s