Si Can Vies va a terra, Sant Cugat en peu de guerra!

Portem 4 dies de mobilitzacions i lluita intensa contra l’enderrocament de Can Vies i la repressió no fa més que augmentar. Ja hi ha hagut centenars de ferits a causa de la brutalitat policial, i s’han fet més d’una cinquantena de detencions.

Estem fartes dels continus atacs que patim per part d’aquells qui tenen el poder, no tolerarem el seu afany per destruir 17 anys creant alternatives i construint un model de gestió diferent, de base i arrelat al barri.

IMG-20140531-WA0001

No podran acabar amb la il·lusió que ens mou a tantes joves dia rere dia.

 

Des d’ARRAN Sant Cugat volem assenyalar el desplegament i l’actuació policial: les detencions, les pallisses i cops, les càrregues, intimidacions, identificacions i més i més violències que estan patint al barri de Sants i a molts altres llocs on han volgut mostrar el seu suport.

Davant aquests fets volem manifestar tota la nostra solidaritat amb les detingudes i la nostra voluntat de seguir lluitant de manera incansable i ferma contra totes les injustícies socials derivades del capitalisme.

 

FUP_ARRAN1

De Sant Cugat a Can Vies, i a qualsevol indret del món!

Per això, enviem des d’aquí una forta abraçada i ànims a les companyes d’Arran Sant Cugat que estan a Ciutat de la Justícia donant suport i fent saber a totes les detingudes que no estan soles. Una abraçada en especial a la companya d’ARRAN Cerdanyola del Vallès segrestada des d’ahir al matí pels Mossos. Tot el nostre amor i tota la nostra força perque la repressió no ens aturi.

Això no quedarà així, perquè hem perdut la por, perquè amb el desallotjament i enderroc del Centre Social Autogestionat Can Vies han fet vessar la gota de la ràbia per tanta injustícia social sembrada.

1549555_831894156839402_1001378353445506979_n

Si la repressió avança, les lluites populars també!

 

ARRAN Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s