[Crònica] S’ha acabat el joc, és l’hora de lluitar!

lleure (1)El passat divendres 23 de Maig al Casal Popular la Guitza, una vintena de persones van assistir a la xerrada “S’ha acabat el joc, és l’hora de lluitar!” a càrrec de l’Albert,  membre de la COS-Lleure.

La xerrada va constar de dues parts, en la primera, es van explicar diversos exemples, experiències i anècdotes, relacionades amb l’àmbit laboral del món de l’Educació en el lleure. A més, es va fer una exposició dels reptes i les oportunitats que ens brinda la lluita sindical en aquest àmbit i els beneficis que li podem trobar.

La segona part va tenir un format més participatiu. Es van dur a terme diverses dinàmiques en grup per tal de fer més efectiu el debat entre els assistents. D’aquesta manera es van posar en comú experiències personals, es van aclarir dubte i es van exposar possibles solucions a suposats escenaris de conflictes laborals.

El món de l’Educació en el Lleure no queda exclòs de la precarització que estan patint la immensa majoria dels llocs de treball, per això la lluita i l’organització dels i les treballadores és clau per fer-hi front.

La xerrada, igual que la participació va ser un èxit, estem molt contents i agraïts de totes les persones que hi van participar.

Moltes Gràcies i fins la propera!

 

lleure

Ara i aquí el jovent construïm alternatives a la precarització dels llocs de treball!

Només lluitant tenim futur!

 

ARRAN Sant Cugat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s