Tret de sortida a la campanya de la CUP Sant Cugat “180º Capgirem Sant Cugat”

 

1978758_659430904122312_1144808472_n“Capgirem Sant Cugat” és el nom que hem donat a la campanya que des d’ara fins al 2015 durem a terme des de la CUP de Sant Cugat.

Després de 3 anys d’experiència a l’ajuntament i de canvis constants en l’escenari social i nacional considerem que és necessari articular un procés de participació de la ciutadania a través del qual construir una proposta d’un altre Sant Cugat. D’un Sant Cugat que deixi de ser una ciutat aparador i recuperi totes les potencialitat de la ciutat participativa i integradora que vol ser. Una proposta municipalista i transformadora per la nostra ciutat.

Per aquest motiu engeguem un procés participatiu de debats i assemblees obertes. Volem recuperar i fer aflorar les propostes i necessitats del Sant Cugat més viu i més participat.

Des de la CUP pensem que les propostes han de sortir des de baix, de les persones de a peu, amb informació i debat col·lectiu. Calen processos participatius on ens trobem aquells que pensem i proposem canvis a la ciutat; el teixit associatiu i moviments socials que ja lluiten per propostes concretes.

Volem aprofitar tota l’experiència i els aprenentatges de 3 anys dins de l’Ajuntament i revertir-los en aquesta campanya. Un procés participatiu que com no pot ser d’una altre manera serà obert a tota la ciutadania, a través de diversos actes i debats i assemblees obertes. Al llarg d’aquest procés abordarem les qüestions claus del model de ciutat. Aquest és el principal propòsit de la campanya “180o:  Capgirem Sant Cugat!”

Tota la informació aquí!

Avui, Dijous 10 d’Abril a les 19:30 al Terra Dolça, Taula Rodona sobre “El paper de la Cultura en la transformació social” amb en Jordi Beltran (gestor cultural), Quimantú Segura (militant de Dissidència Sònica) i Xavi Urbano (programador de l’Ateneu Popular de 9 Barris).

No hi podeu faltar!

10176034_659873887411347_653388191_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s