Retallar mata!

Prou injustícies!

Davant els atacs brutals que patim el Poble Català tant pel què fa a les retallades a la sanitat pública i a les escoles, les agressions a la llengua, l’augment de taxes a les universitats, la privatització d’espais i bens públics… ARRAN hem penjat dels ponts de Sant Cugat, de manera simbòlica, totes aquestes agressions injustes que només beneficien una minoria.

2013-01-08 08.49.14– Protestem contra els 80.000 desnonaments que han patit fins ara les famílies als Països Catalans. Per aquesta raó donem suport a les Plataformes d’afectats per la hipoteca i a la seva lluita per la dació en pagament, la paralització dels desnonaments i la facilitació de lloguers socials.

– Lluitem contra les retallades que pateixen les escoles i les universitats públiques, i l’augment desorbitant de les taxes, perquè l’educació no ha de ser un privilegi per aquells pocs que se la puguin permetre, l’educació és un dret de totes, i com a tal hi hem de poder accedir sense cap tipus de discriminació.

– Reivindiquem el nostre dret a una sanitat pública i de qualitat que ens ha estat arrabassat com a conseqüència de les retallades.

– I també, entrant en la part de lluita nacional de la campanya “només lluitant tenim futur” combatem els atacs a la llengua: Conta Espanya, França i la Unió Europea, Joves, defensem la llegua!

Matar la llengua és matar un poble Retallar l'educació és matar la cultura

 

Aquí teniu el nostre vídeo:

I totes les fotografies al bloc

ARRAN Sant Cugat

Independència Socialisme Feminisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s