L’Assemblea de Joves de Sant Cugat és ara ARRAN Sant Cugat!

El passat dimarts dia 3 de juliol vam comunicar públicament, en un acte a l’espai gastronòmic i cultural Terra Dolça, l’autodissolució de l’Assemblea de Joves de Sant Cugat i l’immediat naixement del nucli santcugatenc d’ARRAN, la nova organització juvenil de l’Esquerra Independentista. ARRAN neix de la fusió entre les organitzacions Maulets i CAJEI, que va culminar el diumenge 1 de juliol després de 4 anys de procés de confluència.

Els i les militants d’ARRAN Sant Cugat volem expressar l’alegria i la satisfacció que sentim en poder anunciar-vos el naixement de la que serà a partir d’ara la nova organització juvenil de l’Esquerra Independentista. El que avui presentem és el fruit d’un procés que s’inicià l’any 2007 i suposa un pas que entenem històric i transcendental, no només per als militants que conformarem aquesta nova organització sinó per al conjunt de l’Esquerra Independentista.

Podeu llegir el comunicat d’autodissolució de l’AJSC i presentació d’ARRAN Sant Cugat fent click aquí. I recordeu que us podeu subscriure al nostre nou perfil a d’Issu.

Deixa un comentari